Reset Password

FAQ

Hoe lang duurt het boekingsproces? Welke betalingsmethoden worden geaccepteerd? Kan ik meer dan één betaalmethode gebruiken om voor een reservering te betalen? En nog veel meer in deze FAQ

Ja, je kunt direct bij ons boeken. Na het boeken ontvang je binnen enkele uren een mail met de betaalgegevens.

Je kunt bij ons eenvoudig met een overboeking of via een Tikkie betalen. Contant is ook mogelijk bij ons aan huis in Nederland.

Nee, we verhuren per dag, met een minimum van 2 nachten. Je kunt dus 2 dagen, 7 dagen, 10 dagen of zelfs een hele maand boeken.

Na het boeken krijg je van ons een bevestiging. In de bevestiging vind je de betaalgegevens. Pas na betaling wordt jouw boeking definitief.

De grootte van het zwembad is circa 6,5 meter bij 3,5 meter.

Ja, als jullie aankomen zijn de bedden al opgemaakt en ligt er voor iedere gast een douche handdoek klaar. Ook een theedoek en keuken handdoek is aanwezig in het Spaanse vakantiehuis.

Ja, er is een wasmachine aanwezig die je gratis kunt gebruiken.

Ja een hond mag mee op vakantie naar ons vakantiehuis. Een kat natuurlijk ook. Heb je een ander huisdier wat je graag mee wilt nemen? Vraag ons voor het boeken even of het is toegestaan. Je kunt ons hierover mailen, bellen, of appen.

Op de aankomstdag kun je vanaf 15 uur in de woning. Op de vertrekdag mag je tot 10 uur in de ochtend blijven. Zo hebben wij de tijd om het huis klaar te maken voor de volgende gasten.

Ja, er is gratis WiFi beschikbaar. Het wachtwoord zie je bij binnenkomst in de woning.

Nee, roken in het vakantiehuis is verboden. In de tuin en rondom het zwembad uiteraard wel. 

Een paar dagen voor jullie aankomst spreken we een tijdstip en een ontmoetingsplek af. De beheerders van het vakantiehuis komen naar de afgesproken plek en begeleiden jullie naar het huis en geven een korte rondleiding. Jullie vakantie begint nu echt!

Ja het zwembad is helemaal privé voor jou en je reisgenoten en zal door niemand anders worden gebruikt. Daarnaast is de tuin en het zwembad zo gelegen, dat je 100% privacy hebt.

Ja dit is mogelijk bij een huur van minimaal 4 weken om te overwinteren. Let wel op dat we in de winter exclusief gas en elektra verhuren. Deze rekenen we apart met je af.

Ja, ondanks dat het huis door de dikke muren best koel blijft in de zomer zijn de slaapkamers boven voorzien van airco. De airco’s zijn aangesloten op een aparte tussenmeter zodat we het verbruik hiervan met je af kunnen rekenen. De kosten bedragen momenteel €0,40 per kilowatt.

Geweldige service. Uitzonderlijke verhuur. Professionele ondersteuning.
× App ons