Reset Password

Your search results
21/02/2023

Hoe wordt je een goede host

We hebben een aantal eenvoudige stappen samengesteld die elke host kan volgen om te voorkomen dat hosting van een vakantiehuis in Spanje meer een karwei dan een beloning wordt.

“Sommige van onze meest enthousiaste hosts zijn zo toegewijd aan een uitzonderlijk verblijf voor hun gasten dat ze het moeilijk vinden om tijd en middelen voor zichzelf te vinden,” zegt Els. “Het zijn gevers en soms gaan gevers te ver in die gevende activiteit.”

Bepaal je doelen

Ben je vooral gastheer om geld te verdienen? Voor gezelschap? Om meer kunst te creëren of om de maaltijden te delen die je graag bereidt? Dan is het belangrijk om te erkennen en je goed te voelen over hoe het verhuren aansluit bij deze doelen en ze ondersteunt. Voor Els begon Airbnb verhuur als een manier om haar appartement te behouden. Ze zegt dat dit aanvankelijke doel zich heeft ontwikkeld tot het kunnen bieden van een geweldige, betaalbare plek om te verblijven in het zeer begeerde Spanje en gasten de kans te geven om te leven als een Spanjaard. “Ik ben er trots op dat ik dat kan delen.”

Omring jezelf met hulp

En met hulp bedoelt Els degenen die je kunt “bellen in geval van nood” als je bijvoorbeeld “om 14.00 uur iemand de sleutels moet geven als je in een kantoor aan de andere kant van de stad werkt”. Dit omvat een gemeenschap van vrienden, gelijkgestemde buren, een schoonmaakdienst, of een paar mensen die bereid zijn om parttime te werken of betaling aan te nemen voor het schoonmaken, sleuteloverdracht en begroeting wanneer je niet in staat bent om het zelf te doen. Sommige van onze meest enthousiaste verhuurders zijn zo toegewijd aan het bieden van een uitzonderlijk verblijf voor hun gasten dat ze het moeilijk vinden om tijd en middelen voor zichzelf te vinden,” zegt Els. “Het zijn gevers, en soms gaan gevers te ver in dat geven.

 • Uitgebreid zoeken

  Guests
  Adults
  Ages 13 or above
  0
  Children
  Ages 2 to 12
  0
  Infants
  Under 2 years
  0
  Close
 • Wachtwoord Vernieuwen

× App ons