Reset Password

Your search results
21/03/2023

Een gastvrije ruimte bieden

Uitzonderlijke gastvrijheid kan op veel manieren overkomen, maar het begint zeker met een schone Spaanse villa. En hoewel schoonmaken misschien niet het leukste onderdeel van het gastheerschap is, hoeft het niet moeilijk te zijn! Hier zijn een paar tips en trucs om je te helpen bij een effectieve en eenvoudige schoonmaakroutine.

 

Richt je op de probleemgebieden

Eerst het belangrijkste: Besteed extra aandacht aan de belangrijkste schoonmaakgebieden. Dat zijn de keuken en de badkamers. Als je je gasten ruimte biedt in de koelkast, maak die dan grondig schoon. En als je er een punt van maakt om alle specerijen en andere items netjes georganiseerd te houden, zal je gast worden aangemoedigd om hetzelfde te doen.

Maak ruimte voor de spullen van je gasten

We houden zeker van onze snuisterijen, maar te veel van het goede kan op een gast overkomen als rommel. Het is niet alleen belangrijk om je ruimte schoon te houden, maar ook om hem opgeruimd te houden. Je gasten willen misschien niet hun hele verblijf uit hun koffer leven, dus kun je ze ruimte bieden om hun toiletspullen en persoonlijke spullen op een plank of nachtkastje te zetten. Je kunt je gasten ook ruimte bieden voor hun kleren en grotere spullen in een kast of ladekast.

Besteed aandacht aan details

Als je de ruimte schoon en klaar hebt gemaakt voor je volgende gast, controleer dan de volgende details:

  • Zoek naar verdwaalde haren op de bank
  • Maak de randen van planken, fotolijstjes en deuropeningen stofvrij
  • Veeg alle oppervlakken van armaturen en apparaten schoon
  • Controleer het aanrecht op kruimels
  • Veeg of stofzuig onder de meubels

Voeg je header hier toe

× App ons