Reset Password

Your search results
21/04/2023

Wat gasten willen weten

Het is geen verrassing dat locatie alles is voor gasten die een vakantiehuis in Spanje huren. Maar wat ons wel verbaasde was de tweestrijd die dit onderwerp opriep in onze recente post: Wat gasten echt willen. Aan de ene kant zijn er de reizigers: zij willen meteen alles weten over waar ze naartoe gaan – het helpt hen te beslissen waar te boeken en hun reis te plannen. Aan de andere kant zijn er de verhuurders, van wie velen natuurlijk privacy willen behouden, vooral voordat een boeking is bevestigd, en anderen die elk detail meteen willen delen.

Is er een manier om de locatiedetails die een gast wil, over te brengen zonder dat de host zich overbelicht voelt? Wij denken van wel. Laat deze checklist je gids zijn en iedereen wint.

Tips

Geef al in een vroeg stadium aanbevelingen zodat gasten hun reis kunnen plannen.

Het invullen van je Guidebook is een geweldige manier om je aanbevelingen te verzamelen en het is gemakkelijk om uit te breiden en opnieuw te gebruiken voor toekomstige gasten.

Persoonlijkheid wordt gewaardeerd – raad dingen aan die je zelf ook doet en plaatsen waar je graag naartoe gaat. Een beheerder kan aanbevelingen doen op basis van wat zij denken dat een gemiddelde toerist leuk zou vinden, maar jouw tips kunnen persoonlijker zijn.

Gebruik de bovenstaande tips en je zult zeker goede recensies en feedback zoals deze krijgen:

“De tips van onze gastheer over goedkoop eten en andere bezienswaardigheden in de buurt klopten helemaal. We komen zeker nog eens terug!”

“k ben behoorlijk bereisd en vrij onafhankelijk, wat betekent dat ik normaal gesproken graag zelf dingen uitzoek, maar er is geen twijfel mogelijk: onze host heeft een grote toegevoegde waarde voor mijn ervaring.”

“De cheat sheet gids die onze gastheer ons voorafgaand aan ons verblijf stuurde was geweldig en we hebben een paar van de aanbevelingen op de lijst uitgeprobeerd.”

Naarmate een reis dichterbij komt, neemt de ongerustheid voor gasten toe. Waar moet ik heen? Hoe kom ik daar? Hoe krijg ik een sleutel voor mijn vakantiehuis in Spanje? Hoe plan ik wat ik moet doen tijdens mijn reis? Stel je gasten op hun gemak door ze van tevoren alle informatie te geven die ze nodig hebben in plaats van ze te laten wachten tot het laatste moment. Dit schept meteen vertrouwen en zal je hoogstwaarschijnlijk een geweldige recensie opleveren, en geweldige recensies leiden tot boekingen.

 • Uitgebreid zoeken

  Guests
  Adults
  Ages 13 or above
  0
  Children
  Ages 2 to 12
  0
  Infants
  Under 2 years
  0
  Close
 • Wachtwoord Vernieuwen

× App ons